Over de makers van Almere

Jim van der Wardt

Jim heeft een eigen bedrijf, genaamd “thecrazysmile”. Thecrazysmile is Engagement design. Betrokkenheid creëren middels producten en diensten die leiden tot mooie gesprekken, herinneringen ophalen of leiden tot mooie ervaringen door prettige samenwerking.

Brouwerij Stijl

Brouwerij Stijl beschikt over een zelfstandige bierbrouwerij in Almere, opgericht in 2015. Dit noemen wij het Stijl Bierlab. Hier worden onze recepten getest en zeer kleinschalige brouwsels gemaakt. Daarnaast brouwen wij ook op grotere brouwinstallaties bij collega-brouwers.  Dit geeft ons de mogelijkheid te experimenteren, maar ook voldoende te produceren voor de grotere klantvraag. Wij vinden het erg belangrijk om ons bier zelf te brouwen, ook als dit niet op onze eigen installatie is.

Dieuwertje van der Linden

Ik ben Dieuwertje, vormgever met een achtergrond in marketing. Die gebruik ik daarin ook graag om vertalingen te maken naar vorm. Een vorm die aansluit bij het verhaal van jou en je merk. Samen met de opdrachtgever ga ik graag op zoek naar deze vorm door het vertalen van de inhoud, het verhaal.

Roliene Steinbach

Roliene Steinbach is de ontwerpster en eigenaresse van GJecharro. Roliene is een creatieve jonge moeder van drie kinderen met een passie voor mode. Zij onderscheidt zich graag, ook op mode gebied. Roliene is regelmatig op zoek naar unieke modeaccessoires. Wanneer het haar niet lukt om iets te vinden wat zij graag wil hebben, dan maakt zij het vaak zelf, of zij past het aan.

One Reply to “Over de makers van Almere”

 1. Goedemiddag makers,

  Ik zie geen mailadres van jullie, dus op deze wijze gaat hierbij een uitnodiging met info over het Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA), Hospitaaldreef 29, onder de Kinderkliniek Almere.
  Een uitnodiging om inspirerend te sparren over digitale mogelijkheden en te komen kijken bij onze exposities.

  Bel even voor en afspraak.
  Vriendelijke groet,
  Christine van Stralen
  Dutch Digital Art Museum Almere (DDAMA
  06.10.305.605

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *